031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei placati cu aur Night Stars - 7 cm

COD: SAR-CPAU506P20255
IN STOC FURNIZOR
266,00 lei -25% 200,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

In cautarea unor cercei aurii care sa iti completeze tinuta si sa te faca sa stralucesti? Cei de la SaraTremo au creat un model special, Night Stars, care te va cuceri cu designul lor modern si elegant. Cerceii sunt prevazuti cu doua lantisoare mobile, fiecare avand la capat o mica steluta, pentru un efect deosebit de stralucitor si sofisticat. In plus, inchizatoarea cu fluture la spate garanteaza siguranta si confortul in timpul purtarii. Lungimea de 7 cm este perfecta pentru a fi purtati la orice ocazie, de la petreceri la intalniri de afaceri. Cerceii Night Stars sunt o alegere excelenta pentru a-ti completa tinuta si a adauga un strop de eleganta si stralucire. Poti asorta cerceii cu o rochie eleganta, o bluza simpla sau chiar cu o tinuta de birou pentru a-ti adauga un strop de personalitate.
  • Cercei aurii cu design elegant si modern
  • Lantisoare mobile si stelute pentru un efect stralucitor
  • Închizatoare cu fluture la spate pentru siguranta si confort
  • Lungimea de 7 cm pentru a putea fi purtati în orice ocazie

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!