031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Pantofi sport barbati Nike Legend Essential 3 Next Nature DM1120-001

COD: ORG-29311
IN STOC FURNIZOR
515,99 lei
Marime Ghid de marimi
41
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
5 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
ORIGINALS

Descriere

Material: textil Culoare: negru Stabilitate pentru Serii: Designul general ajuta la fixarea calcaiului pe partea superioara a unei talpi plate pentru stabilitate in timpul ridicarilor si a genuflexiunilor. Spuma empilata la mijlocul piciorului adauga robustete, astfel incat sa poti face inca o repetare. Aderenta si Mobilitate: Rigolele sub degetele de la picioare il mentin suficient de flexibil pentru exercitii de agilitate. Tractiunea aderenta te mentine in miscare pe toate tipurile de suprafete de sala de sport. Construit Solid: Plasa de albina rezistenta la abraziune si suprafetele durabile suplimentare pe spate si laterale ii confera rezistenta pentru a te mentine in miscare. Mai Multe Beneficii: Gulerul moale te ajuta sa intri si sa iesi mai usor din pantofi. Cauciucul se indoaie de la talpa la laturi pentru o durabilitate suplimentara.

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!